NACHTRECEPTIONIST(E)

NACHTRECEPTIONIST(E)

Functieomschrijving

Jij, een echte specialist in gastvrijheid die juist op zijn/ haar best is wanneer de meeste van ons ervoor kiezen op 1 oor te gaan liggen.  Ook in de late uurtjes en vroege ochtenden zowel zijn/haar collega’s, als onze gasten weet te verassen met een oplossingsgerichte, creatieve mind-set en manier van werken. Jij bent ons visitekaartje gedurende de nachtdiensten en eenmaal kennis met jou gemaakt betekent dat we fan van je zijn; We love having you here!

Jij bent een echte gastheer/-vrouw en begrijpt, dat het bij het welkom dat jij hen heet aan de receptie niet stopt! Dus jij gaat verder waar anderen ophouden. Jij zorgt voor de “the extra (s)mile”.

 Als nachtreceptionist van ons hotel zorg jij er samen met jouw collega voor dat alles gedurende jullie nachtdienst naar wens verloopt. De nacht is leuk en afwisselend en moet je meemaken om er over meegepraat te kunnen hebben. Een totaal andere dynamiek en ambiance dan overdag maar net zo leuk. Het ene moment ben je verantwoordelijk voor een onvergetelijk welkom voor onze gasten aan de receptie en serveer je om het compleet te maken ook nog een heerlijk drankje aan de bar. En als je dacht dat het daar zou stoppen dan heb je het mis want ook het bestellen van een taxi, het activeren van een wake up call of het correct afsluiten van de dag en het opstarten van de nieuwe dag behoren tot deze uitdagende verantwoordelijke functie.

Werkzaamheden:

 

 • Jij weet onze gasten keer op keer te verrassen met jouw pro-actieve en gastvrije Hamptonality mind set en manier van werken, die omschreven word als creatief, oprecht en persoonlijk.
 • Jij verzorgt de check in en check-out van onze gasten inclusief alle bijbehorende administratieve taken.
 • Jij ziet samen met je collega nacht toe op de algehele veiligheid in en om het hotel en bent in staat om op een bewuste en professionele wijze acties uit te zetten waar en wanneer nodig.
 • Daarnaast loop je veiligheidsrondes, tijdens de rondes controleer je direct het hotel op technische staat en zorg je voor een duidelijke overdracht van je bevindingen richting onze afdeling technische dienst.
 • Brand standards en deze toepassen en naleven is belangrijk. In jouw rol binnen ons team ben je mede verantwoordelijk voor het toepassen alsmede bewaken van de vereiste brand standards.
 • Jij vindt het leuk om buiten je kaders te denken en te werken en bent flexibel en gedreven in het kwadraat.
 • Jij verzorgt de night audit van het hotel inclusief alle bijbehorende receptie taken en administratieve controles.
 • Jij bent accuraat en respecteert de credit policy en werkwijze.
 • Op basis van jouw controles en bevindingen tijdens de nacht weet jij voorstellen te doen welke ten goede komen van de diverse hotelprocessen & risico’s.
 • Jij bent een kei als het gaat om het nastreven van onze targets! Gemotiveerd en gedreven als het gaat om het behalen van onze doelstellingen zoals gast tevredenheid, Hilton Honors loyalty enrolments, extra verkoop in onze bar/restaurant. Dit uiteraard met inachtneming van de kosten want we willen natuurlijk wel resultaat zien van onze inzet.
 • Extra energie krijg jij wanneer jij speciale verzoeken voor onze gasten mag verzorgen en de juiste snaren raken is voor jou een piece of cake met als resultaat een onvergetelijk verblijf.

  

Wie zoeken we?

 Jij vindt het tof om ‘part of our team’ te worden en je actieve bijdrage te leveren aan al die fantastische Hamptonality stories die gegarandeerd gaan komen. Verder pas je in het volgende profiel:

 

 • Basis computer kennis is vereist om successen te boeken in deze rol
 • Ervaring binnen de Front Office of hotellerie is gewenst
 • Het bezit van een certificaat BHV of EHBO is een pré.
 • Je hebt de drive en het enthousiasme om ‘het anders gaan doen’ en waar te maken;
 • Beheersing van de Nederlandse en Engelse taal. Spreek jij ook Frans? Dat zou een extra plus zijn.
 • Deze woorden passen bij jou: service- en oplossingsgericht, pro-actief, out-of-the-box, authentiek, ownership en uiteraard een nachtmens!

 In deze functie is het belangrijk om te weten dat jouw diensten in wisseldiensten zullen plaatsvinden, zo ook weekenden en feestdagen

  

Startdatum:

 Per direct

 Aanbod:

 ·        Dynamische nieuwe werkomgeving met fantastische uitdaging.

·        De unieke kans om deel uit te maken van een pre-opening team

·        Training en ontwikkeling

·        Doorgroeimogelijkheden

·        Aantrekkelijk salaris

 • Part of the Hilton Family en de vele medewerkers benefits van zowel de Hilton Group als de Borealis Hotel Group.

 Solliciteren:

 Per e-mail t.a.v.: Kelvin Amuh

Kelvin.amuh@hilton.com